Інформація щодо проекту "Спортивний майданчик школи №1 м. Обухів"

Інформація щодо проекту «Енергоефективні студентський гуртожиток, сімейний гуртожиток, навчальний корпус НТТУ КПІ» (лише для учасників робочих груп)

Інформація щодо проекту «Відкритий спортивний майданчик» (лише для учасників робочих груп) 

Інформація щодо проекту «Зелена зона» (лише для учасників робочих груп)

 

На виконання п. 2 Меморандуму про співпрацю між КПІ та УФІБ, який було підписано 6 листопада 2017 року, було проведено робочу зустріч для обговорення ідей щодо започаткування спільних дослідницьких проектів.

1. «Енергоефективні студентський гуртожиток, сімейний гуртожиток, навчальний корпус НТТУ КПІ»

Проект із термомодернізації та забезпечення енергетичної ефективності будівлі і облаштування автономних джерел забезпечення енергією на базі гуртожитку і навчального корпусу як пілотних майданчиків для запровадження інноваційної платформи для моделювання і відтворення проектних рішень щодо енергетичної ефективності будівель, автономних і напівавтономних малих енергетичних систем, а також організаційних і технологічних форм реалізації таких проектів.

 

2.  «Відкритий спортивний майданчик»

 

Проект із запровадження управління студентським спортивним майданчиком за новими організаційними принципами та з використанням сучасних цифрових інструментів.

 

3. «Зелена зона»

 

Проект із запровадження системи контролю за дотриманням правил благоустрою, санітарного утримання території та громадського порядку у зеленій зоні кампусу.

 

Для реалізації окремих проектів створено робочі групи за участі членів УФІБ, науковців кафедри АПЕПС, адміністрації КПІ, студентів та запрошених експертів.